Jídelní lístek

J í d e l n í  l í s t e k

14. 1. - 18. 1. 2019

P o n d ě l í                                                                                       ALERGENY

Polévka z vaječné jíšky                                                                   1a, 3, 7, 9

1. VEPŘOVÉ V MRKVI, BRAMBOR S PAŽITKOU                             7 

2. RÝŽOVÁ VŘETENA S HERMELÍNEM A RAJČATY                      7

Tvaroháček                                                                                       7

Koktejl, ovocný čaj s citrónem, Jupi, voda                                      7

Ú t e r ý

Polévka z drůbežího vývaru s tarhoňou                                         1a, 3, 7, 9

1. RAJSKÁ OMÁČKA, HOVĚZÍ MASO, HOUSKOVÝ KNEDLÍK       1a, 3, 7, 9

2. MEXICKÉ FAZOLE, CHLÉB                                                         1a, 6

Ovoce

Přírodní ovocný koncentrát, višňový čaj, ovocný sirup, voda

S t ř e d a

Polévka z hovězího masa s nudlemi                                              1a, 3, 7, 9

1. ŽEMLOVKA S TVAROHEM A JABLKY                                         1a, 3, 7

2. KUŘECÍ PO ČÍNSKU, JASMÍNOVÁ RÝŽE, OBLOHA                  6

Ovoce

Ledový čaj, kakao, Jupi, voda

Č t v r t e k

Polévka hrachová                                                                            7, 9

1. KRŮTÍ NA PAPRICE, TĚSTOVINY                                                 1a, 7

2. ZELENINOVÉ LEČO, BRAMBOR S PETRŽELKOU                      3, 7

Džus, zelený čaj, ovocný sirup, voda

P á t e k

Polévka cibulová                                                                             7, 9

1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE                   6, 7

2. TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S JAHODAMI SE SKOŘICÍ                 1a, 7

Ledový salát se zálivkou nebo jogurtem                                        7

Jahodový čaj s medem, džus, ovocný sirup, voda

                                                                                   Vedoucí školní jídelny: Zahradníčková Martina   

                                                                                   Vedoucí kuchař: Kratochvíl Ludvík

Změna jídel a nápojů vyhrazena

___________________________________________________________________________

J í d e l n í  l í s t e k

21. 1. - 25. 1. 2019

P o n d ě l í                                                                                              ALERGENY

Polévka z hovězího vývaru s těstovinami                                              1a, 3, 7, 9

1. MORAVSKÝ VRABEC, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ZELÍ                      1a, 3, 7

2. BULGUR S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU                                   1a, 6, 7, 9

Ovoce

Horký čaj, džus, Ovocínek, voda

Ú t e r ý

Polévka krupicová s vejcem                                                                 1a, 3, 9

1. HOVĚZÍ NA ZELENINĚ, RÝŽE                                                            1a, 6, 7, 9

2. OVESNÁ KAŠE S ČOKOLÁDOU                                                       1a, 7

Ovocná přesnídávka

Koktejl, zelený čaj s citrónem, Jupi, voda                                            7

S t ř e d a

Polévka s morkovými knedlíčky a zeleninou                                       1a, 3, 7, 9

1. LOSOS NA MEDU, BRAMBOR S PAŽITKOU                                     4, 7 

2. KOPROVÁ OMÁČKA, VEJCE, BRAMBOR                                         3, 7

Salát Coleslaw                                                                                       7

Fruttanella, višňový čaj, Řepík, voda

Č t v r t e k

Polévka fazolová                                                                                  7, 9

1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S VEPŘ. MASEM, OKURKA                       1a, 3, 6, 7, 10

2. KRŮTÍ KOUSKY STROGANOV, JASMÍNOVÁ RÝŽE, OBLOHA        6, 7

Červená řepa se zakysanou smetanou                                               7

Ovocný čaj s medem, Melounek, ovocný sirup, voda

P á t e k

Polévka mrkvová                                                                                  7, 9

1. ČEVABČIČI, BRAMBOR, OBLOHA                                                    1a, 3, 7, 10

2. LASAGNE S TVAROHEM A MERUŇKAMI                                        1a, 3, 7

Ovocný salát, míchaný kompot

Horká čokoláda, Ledový čaj, Jupi, voda                                              7

                                                                       Vedoucí školní jídelny: Zahradníčková Martina

                                                                       Vedoucí kuchař: Kratochvíl Ludvík

Změna jídel a nápojů vyhrazena